Web developer

Web developer

Za početak

Web developer

Želite dobro plaćen posao, fleksibilno radno vreme, raznovrsne projekte? Web developer je zanimanje čija popularnost konstantno raste. Web developer može raditi sam ili u timu, po projektu ili u firmi. Mogućnosti zaposlenja nisu ograničene samo na softverske kompanije – web developeri se najčešće bave freelancing-om.

Kurs počinje od nule, bez ikakvog potrebnog predznanja o programiranju. Sastoji se iz tri modula: HTML&CSS, JavaScript&jQuery i PHP&MySQL. Moduli se održavaju jedan za drugim i postepeno vas uvode u svet web developmenta.

Po završetku kursa usvojićete znanja i veštine potrebne za samostalni rad, izradu i održavanje web sajtova i aplikacija od početka do kraja. Moći ćete da kreirate širok spektar web aplikacija

Pored praktičnog znanja dobićete i odgovore na osnovna pitanja u vezi karijere u web developmentu. Saznaćete kako i gde možete da predstavite svoje veštine, ponudite svoje usluge, procenite posao i rokove, naplatite svoj rad... Ukratko – stičete sve uslove da postanete uspešan freelancer.

Ukoliko imate dobro predznanje iz neke od oblasti, module je moguće pohađati i kao zasebne kurseve.

Kurs se sastoji iz tri modula:
HTML&CSS (20 casova)
JavaScript&jQuery (20 casova)
PHP&MySQL (40 casova)

U okviru modula pokrivaju se sledeće teme:
Upoznavanje sa principima funkcionisanja weba
HTML
CSS
Uvod u Bootstrap i responsive design
JavaScript
jQuery
Upotreba JavaScript biblioteka
Podešavanje radnog okruženja za razvoj u PHP-u
PHP
MySQL
Zaštita aplikacija od hakerskih napada
Izgradnja sistema za upravljanje sadržajem - CMS

Read More