Web administrator

Web administrator

Za početak

Web administrator

Želite da napravite web sajt ili onlajn prodavnicu ali ne umete da programirate? Nije problem. Gotova CMS rešenja omogućavaju vam izradu web sajtova raznih namena a da pritom ne morate da napišete ijednu liniju koda.

Kurs obuhvata znanja i veštine potrebne za samostalni rad, izradu i održavanje web sajtova i prodavnica na popularnim CMS platformama. Sastoji se iz tri modula: Joomla!, WordPress i e-Commerce. Moduli Joomla! i WordPress osposobljavaju vas da samostalno napravite i održavate web sajtove zasnovane na istoimenim CMS platformama. Modul e-Commerce obuhvata dva popularna e-commerce rešenja, za Joomla! i WordPress, i osposobljava vas da napravite i održavate onlajn prodavnicu.

Po završetku kursa usvojićete znanja i veštine potrebne za samostalni rad. Moći ćete da samostalno napravite i održavate web sajtove raznih namena – prezentacija, portfolio, blog, katalog proizvoda, prodavnica – od početka do kraja.

Pored praktičnog znanja dobijate i odgovore na osnovna pitanja u vezi karijere. Saznaćete kako i gde možete da predstavite svoje veštine, ponudite svoje usluge, procenite posao i rokove, naplatite svoj rad... Ukratko – stičete sve uslove da postanete uspešan freelancer.

Ukoliko imate dobro predznanje iz neke od ovih oblasti, module je moguće pohađati i kao zasebne kurseve.

Web administrator se sastoji iz tri modula: Joomla!
Wordpress
eCommerce

U okviru modula pokriva se:
Upoznavanje sa principima funkcionisanja weba
Podešavanje radnog okruženja
Joomla!
WordPress
Joomla-zasnovan e-commerce: VirtueMart
WordPress-zasnovan e-commerce: WooCommerce

Read More